282 m2 stråtækt bindingsværksidyl fra 1825 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Den Lille Gade 10A, Solrød, 2680 Solrød Strand

En verden af fortidens skønhed

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.350.000
4.404
282 m2
6
1058 m2
2
1826
17940000366
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i en verden, hvor fortidens skønhed udfolder sig i fuldt flor. Denne store stråtækte bindingsværksejendom fra 1825 er som et levende maleri, der indfanger charmen og atmosfæren fra en svunden tid.
 
Tag imod velkomsten fra den fint anlagte brostensbelagte indkørsel og den fineste forhave. Gårdhaven omslutter ejendommen og skaber en fredfyldt oase, hvor du kan finde ro og nyde de grønne omgivelser. Højbede, frugttræer og et velplejet drivhus vækker liv i haven og giver mulighed for at dyrke dine egne grøntsager og blomster. På de store, solrige terrasser kan du indhylle dig i naturens omfavnelse og nyde stilheden, kun afbrudt af fuglesang og lyden af vinden i trætoppene. En idyllisk beliggenhed i Solrød landsby med en smuk kirke tilbage fra år 1200. Byen byder på en hyggelig atmosfære som er taget ud af en eventyrbog, og med kun 10 minutters cykeltur til Solrød centrum får du det bedste fra begge verdener. 
 
Inde i huset møder du et unikt mix af gammelt og nyt. De smukke hvide trælofter med synlige bjælker skaber en landlig idyl, der vækker minder om en svunden tid. Den store spisestue med sin drømmende atmosfære og den åbne trappe til 1. salen inviterer til hyggelige familiemiddage og intime sammenkomster. Det nyrenoverede landkøkken er en æstetisk fryd med sine hvide fyldningslåger og detaljer i fin landlig stil. Opholdsstuen med den knitrende brændeovn og det charmerende arbejdsværelse med lofter til kip tilbyder en særegen atmosfære, der pirrer dine sanser. 3 skønne hvide badeværelser - det ene med spa. Oppe på 1. salen kan du lade dig fortrylle af den lyse og luftige atmosfære, hvor kvistvinduerne byder naturens skønhed indenfor. Med en betagende udsigt over de bølgende marker kan du føle dig ét med landskabet og lade tankerne flyve frit. Ejendommen byder på værelsesafdelinger både i stueetagen og på 1. salen, hvilket giver mulighed for en rummelig og harmonisk opdeling af pladsen. Muligheden for at skabe separate områder til to generationer under samme tag.

Du vil opleve en mavefornemmelse af autenticitet og tidløs skønhed, der kun kan opstå i en ejendom med så meget historie og charme.

Den Lille Gade 10A, Solrød, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning