Forskudte plan, åbenhed og frihed - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Svend Gønges Vej 1A, 2680 Solrød Strand

Forskudte plan, åbenhed og frihed

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.495.000
4.634
148 m2
5
724 m2
1
1978
17940000599
D

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Nær det blå vand finder du denne unikke og indflytningsklar ejendom tegnet af arkitekt Svend Willy Køppen. Forskudte plan og store vinduer indfanger naturens skiftende skuespil og bringer det ind i hvert rum af ejendommen. Her får du en atmosfære af åbenhed og frihed.  
 
Den skjulte have tilbyder en privat tilflugt fra hverdagens travlhed. To terrasser sikrer sollys fra morgen til aften, her kan du nyde livet med familien og venner. Den frodige beplantning indrammer smukt haven. Svend Gønges vej en stille og lukket vej, opkalt efter den danske frihedshelt. Denne adresse tilfører en følelse af historisk stolthed og fortælling. Med stranden for enden af vejen, vil gåturen naturligt foregå i det bløde sand med udsigt til det blå vand.  
 
Hjemmet åbner sig med en atmosfære af åbenhed og frihed, hvor fuldspartlede gipslofter og hvide filtede vægge sammen med lyse lamelplankegulve og klinkegulve skaber en tidløs charme. Det unikke køkken/stueområde med store vinduespartier og loft til kip inviterer naturligt lys ind og udvider rumfornemmelsen. Samtalekøkkenet, flot udstyret med hvide HTH elementer fører direkte ind vinkelstue med en muret pejs med indsats, og dobbelte glasdøre, der åbner op til terrassen. De forlænger det indendørs opholdsrum ud i det fri. I den forskudte værelsesafdeling tilbyder forældresoveværelset en privat udgang til formiddagsterrassen, ideel til rolige morgener. Det store lyse badeværelse fremstår luksuriøst med et fritstående badekar, bruseniche og dobbelthåndvask, hvilket fuldender hjemmets fornemmelse af luksus og komfort  
 
At træde ind i denne bolig i forskudte plan vækker en mavefornemmelse af åbenhed og frihed, en følelse der gør hjemmet til en sand drøm.

Svend Gønges Vej 1A, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning