Uforstyrret  i naturens favn - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Engstrupvej 24, 2680 Solrød Strand

Uforstyrret  i naturens favn

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.695.000
4.490
153 m2
153 m2
5
2224 m2
2
1975
CM23015
E

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Arkitekten Ib Jakobsens håndværk kommer til udtryk i denne imponerende villa, hvor 306 velholdte kvadratmeter møder naturens favn. Omfavnet af gule mursten og mahogni-vinduer, blander hjemmet sig med landskabet, og tilbyder en visuel portal til det frodige grønne udenfor.
 
Fra ejendommens dørtrin åbner Engstrup Mose sig – en fredet naturoase, der byder på dejlige oplevelser. Udforsk den nærliggende Trylleskov eller slap af ved badestranden med det fine klare vand. På den generøse grund med  tillagt fredet naturgrund kan du opleve årstidernes skiften.  Udestuen, et rummeligt og lyst tilflugtssted, åbner sig op mod haven, hvor  også to solrige terrasser lægger op til afslapning og leg under åben himmel. En rummelig dobbelt carport til bilerne.
 
Smukke egeparketgulve og store vinduer skaber en følelse af rummelighed og naturlig belysning i hele huset. Kernen i boligen er det veludstyrede samtalekøkken, som åbner op til en rummelig spisestue. Indbydende opholdsstue med en karaktergivende muret pejs. Store glaspartier åbner stuen op mod haven, trækker udsigten indenfor samt skaber en glidende overgang til den store udestue. Fire velindrettede værelser skaber private tilflugter. Det ene værelse med direkte adgang til terrassen. Hjemmet rummer også to veludstyrede badeværelser med brusenicher og gulvvarme. Den store kælder byder på en gildestue med en flot  åben pejs, skabende en hyggelig atmosfære for familie og venner. Denne etage inkluderer også faciliteter som et vaskerum, viktualierum og et hobbyrum. To disponible rum - ideel plads til teenagere eller gæster, hvilket øger hjemmets alsidighed og rummelighed.
 
Dette hjem er mere end blot en bolig; det er en livsstil, der indfanger en mavefornemmelse af tidløs ro og uforstyrret privatliv i naturens favn.

Engstrupvej 24, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning