Moderne arkitektur mellem havbrise og skovsti
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Birkevej 17, 2680 Solrød Strand

Moderne arkitektur mellem havbrise og skovsti

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
9.500.000
5.852
141 m2
4
473 m2
2
2022
17940000594
A2015

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Skabt fra visionen af arkitekt Morten Ørtenblad står denne nyopførte ejendom tæt ved vandet, som et manifest af moderne byggekunst. Gennem hele ejendommen udgør de store glaspartier et visuelt forlængende element, som sammen med det dobbelthøje alrum giver en følelse af luksus og kvalitet.
 
Det æstetiske ydre komplementeres af en gennemtænkt anlagt grund, hvor fine kirsebærtræer og strømlinede laurbærhække understreger ejendommens minimalistiske udtryk. Træterrassen tilbyder generøs plads til det udendørs liv, hvor den blide havbrise og de små skovstier er en konstant påmindelse om den unikke beliggenhed nær stranden og  skovområde.
 
Indenfor mødes man af en elegant fusion af flotte klinkegulve og sildebensparket i massiv eg, der tilfører hver etage sin egen karakter og varme. Køkkenet, et luksuriøst hjerterum, er forsynet med et sansevindue med bænk, der tilbyder et levende maleri af den omkringliggende natur og understøtter den kulinariske inspiration.  Alrummet og spisestuen danner hjemmets sociale epicenter, med dobbelthøje rum og vinduesflader, der strækker sig op til loftet.  Loft til kip med akustiklofter, som optimerer lydoplevelsen. En arkitektonisk flot trappe  med lys fører op til første sal, hvor en unik udsigtsstue afslører loft til kip og vinduer i begge gavle, der indrammer hjemmet i et panorama af himmel og natur. Herfra er der adgang til tagterrassen, et eksklusivt tilflugtssted med uforstyrret udsigt til vandet. Forældresoveværelset er en intim oase med udsigt over havet, mens de to luksuriøse badeværelser, komplet med rain-shower, indbyder til afslapning i sofistikerede omgivelser.
 
Her hvor moderne arkitektur møder havets brise og skovens stier, er hver detalje finpudset for, at din første mavefornemmelse af beundring bliver til et dybfølt hjem.

Birkevej 17, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning