145 m2 velbeliggende Trelleborg villa i 1½ plan fra 1977 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Skovduevej 7, 2680 Solrød Strand

Familiens glæde med rum til liv og leg

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
145 m2
6
676 m2
2
1977
CM22067
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Når livet kalder på rummelighed og nærhed til naturens vidundere, svarer denne velholdte trævilla på Skovduevej. Opført med finesse af Trelleborg Huse, står den som et symbol på kvalitet og hjemlig varme, indrammet af mokkabrune murede gavle, der indfanger essensen af hyggelig boligæstetik. Her får familieliv og leg får frit spil.
 
Beliggende et behageligt stykke fra stranden, tilbyder ejendommen det bedste fra to verdener: roen i et familievenligt nabolag og nærheden til badestranden og naturens afslappende rytmer. En velanlagt carport og et praktisk udhus sikrer, at familiens logistiske behov let imødekommes, mens den solrige træterrasse og den velplejede græsplæne inviterer til udendørs leg og afslapning. Den store udestue forlænger de lune dage og indbyder til samvær i alle sæsoner.
 
Inden døre møder du  en verden af lys og åbenhed. Entre/hallen byder velkommen med sine akustikpaneler og fører op til et opholdsstue, der med sine ovenlysvinduer, lofter til kip, og synlige hanebånd, åbner hjemmet mod himlen. En overdækket balkon og en hyggelig brændeovn tilføjer rummet karakter og komfort. Med værelsesafdelinger på begge etager, er der rigelig plads til både, leg, privatliv og fælles stunder. Det moderniserede badeværelse og gæstetoilettet danner tilsammen en harmonisk ramme af velvære og funktionalitet. Stueetagens hjerte er det rummelige køkken, der med sit naturlige lys og åbne forbindelse til spisestuen/alrummet, er det perfekte samlingspunkt for familien. Her ved langbordet, deles dagens historier, mens udestuens tætte bånd til haven udvisker grænserne mellem inde og ude.
 
I dette hjem, hvor familiens glæde og rum til liv og leg går hånd i hånd, opstår en umiskendelig mavefornemmelse af at have fundet  en tryg base.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning