Strandnær oase med charme - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Spurvevej 2, 2680 Solrød Strand

Strandnær oase med charme

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.275.000
3.551
126 m2
45 m2
5
732 m2
2
1957
CM23014
D

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

En indbydende og charmerende strandnær villa, 171 kvm.  incl.  høj, tør kælder på 45 kvm., står klar til at byde dig velkommen i sine varme og velholdte rammer.  
 
For enden af vejen står du med fødderne i det bløde sand og udsigt til vandet. Nyd stranden og vandet året rundt, måske med en forfriskende dukkert i de klare bølger. Grunden er en hyggelig  oase med flot opvokset beplantning, som skaber en fredfyldt atmosfære. Udemiljøet byder på hele tre terrasser: en stor overdækket fliseterrasse med udsigt til haven, en anden overdækket terrasse med aftensol, og endelig en solrig terrasse til de varme sommerdage. Den flisebelagte indkørsel med carport leder til et 44 kvm. muret udhus, perfekt som hobbyværksted eller anneks.
 
Den charmerende villa, som er  løbende moderniseret, byder på velholdte og indbydende rammer, hvor hver eneste krog af ejendommen emmer af en atmosfære af hygge og varme, der indbyder til øjeblikke af ro og samvær. En stor, lys opholdsstue, hvor solens stråler danser på gulvet og skaber en indbydende atmosfære. Herfra fører døren dig ud til den overdækkede fliseterrasse, hvor du kan lade dig fordybe i en god bog og nyde de fredelige aftener. Den rummelige spisestue åbner op til et hyggeligt spisekøkken, hvor smukke lyse klinker og velplacerede skabe skaber en behagelig og funktionel atmosfære, perfekt til både madlavning og samvær. Lyst pænt flisebadeværelset er et sandt tilflugtssted med gulvvarme og bruseniche. Boligen byder desuden på to gode værelser og en høj tør kælder med to disponible rum, som er ideelle til både børnene og som en inspirerende arbejdsplads.
 
Denne strandnære oase med charme vækker en dyb mavefornemmelse af hjemlighed og ro, som om du endelig har fundet det sted, hvor du hører til.

Spurvevej 2, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning