Solstråler og tæt på strandbriser - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Spættevej 16, 2680 Solrød Strand

Solstråler og tæt på strandbriser

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.695.000
5.107
142 m2
5
788 m2
1
1997
CM23024
C

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Smukt beliggende på strandsiden, kun 2 minutters gang fra en forfriskende morgendukkert i solopgangens stråler. Klassisk 1 plans ejendom der  byder på mange fine detaljer og er moderniseret med omhu indenfor de seneste 4 år.
 
Nyd privilegiet ved den eftertragtede beliggenhed med strand og hav få skridt fra hoveddøren. Uanset årstiden kan du opleve den unikke atmosfære ved strandmiljøet - fra forfriskende badeture til afslappende gåture, strandbriser og solopgange over horisonten. Indkørslen prydes af flot rådhusbelægning, mens en praktisk carport og et velholdt anneks/udhus fuldender det udendørs rum. Den velplejede have byder på to store fliseterrasser - en mod syd og en mod vest - ideelle til lange solrige dage med familie og venner.  
 
Et hjem der er mere end bare en bolig - det er et fundament for familie, venskab og utallige minder. Her kan du og dine kære trives og vokse i mange år frem. Den 142 kvadratmeter store bolig præsenterer sig med charmerende rosé tegl, røde tagsten og hvide tværsprossede termovinduer. Indvendigt imponerer den med en velgennemtænkt og familievenlig indretning. Det rummelige stueområde, smukt arrangeret med både spise- og opholdsstue, er åbent forbundet med det nyindrettede hvide HTH-samtalekøkken. Her bades rummet i et overflødighedshorn af naturligt lys fra to fine glas karnapper, hvor solens stråler finder vejen ind og giver en sømløs overgang til de indbydende terrasser på hver side af boligen. Forældresoveværelset, med indbyggede skabe, tilbyder privatliv og komfort med eget flisebadeværelse med muret bruseniche. I børneafdelingen findes to hyggelige værelser og endnu et flisebadeværelse med bruseniche - perfekt til familie og gæster.
 
Under solstråler og tæt ved strandbriser finder du dette hjem, hvor en mavefornemmelse af velvære og familieliv fletter sig naturligt sammen.

Spættevej 16, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning