Første række til det blanke vand - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Skibsbyggervej 9, 2660 Brøndby Strand

Første række til det blanke vand

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
7.995.000
6.784
258 m2
6
1500 m2
2
1965
mo50289
C

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

En liebhaverbolig ved Holmesø tegnet af arkitekt Eske Kristensen i 1965. Skabt i de fineste materialer og med en historie, der taler om omhu og kærlighed fra den nuværende ejer siden opførelsen. Denne unikke bolig, beliggende i første række til det blanke vand, byder på 258 kvadratmeter ren livsnydelse omgivet af naturskønhed. 
 
Ejendommens storhed manifesterer sig i den ugenerte og frodige grund, hvor høje gamle træer og smukt anlagte bede skaber en privat oase. Terrassen, syd- og vestvendt, danner en delvis overdækket scene for uforglemmelige øjeblikke med udsigt til haven og det skinnende vand. Den flotte chaussésten-indkørsel leder op til en muret garage og en praktisk carport, komplet med et overdækket indgangsparti, der sikrer tør passage. 
 
Førstesalen åbenbarer en betagende udsigt, hvor en møblerbar repos byder på indbyggede skabe og adgang til rummelige værelser, to af disse med balkoner, der inviterer morgen- og aftensolen indenfor. Et flisebadeværelse i grå nuancer med muret bruseniche og et separat toilet fortsætter ejendommens fortælling. Stueetagen er en hyldest til udsigten og samværet med to store stuer, som naturligt glider ind i hinanden. En fin spisestue, og en opholdsstue, der prydes af en muret pejs. Fra begge stuer åbner sig en panoramaudsigt, der tager ånden fra dig. Et lyst spisekøkken, gæstetoilet og et yderligere værelse, perfekt til arbejde eller kreative udfoldelser, fuldender denne etage. Ejendommen står som en tidsløs fortælling om kvalitet og beliggenhed, klar til at omfavne din vision for fremtidige generationer. 
 
Når mavefornemmelsen taler, ved du at dette liebhaveri er en sjælden chance for, at leve første række til det blanke vand.

Skibsbyggervej 9, 2660 Brøndby Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning