Solens dans i klassisk patricierstil - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Østre Lagunevej 7, 2680 Solrød Strand

Solens dans i klassisk patricierstil

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
7.295.000
6.261
272 m2
7
1199 m2
2
1999
SC10246
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

En bolig, hvor solens dans og naturens skønhed mødes i en harmonisk symfoni. Denne eksklusive villa i patricierstil er en sand oase af lys og stilfuldhed. Beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved vandet, her får du en unik blanding af luksus og natur.
 
Haven er en solrig idyl, med to store terrasser, begge med smuk chaussé belægning, herunder en sydvendt, perfekt til afslapning. En frodig græsplæne indbyder til boldspil og udendørs aktiviteter, mens den dobbelte carport komplementerer ejendommens praktiske side. Kun to minutters gang fra stranden og det fredede strandengområde Staunings Ø, er dette hjem et paradis for naturelskere.
 
Inde i villaen byder en imponerende hall med lofter til kip velkommen. Husets kerne er det både stilfulde og funktionelle  samtalekøkken fra Svane med kogeø. Det åbner op til en enestående spisestue/alrum, beriget af en unik glaskarnap med palævinduer, der skaber et rum oversvømmet med lys og atmosfære. Den forsænkede opholdsstue fortsætter dette tema, med store glaspartier og en hyggelig brændeovn, der tilføjer varme og charme. Et elegant gæstebadeværelse med bruseniche og dobbelt skabsindbygget vask fuldender stueetagen. På første sal venter yderligere vidundere: en stor repos med hyggestue, badeværelse med gulvvarme og designer elementer, og værelser med balkonudgang, der definerer luksus. Alt her er badet i lys og skaber en følelse af ro og luftighed.
 
Dette hjem, et levende billede af solens dans i patricierstilen, er ikke blot en bolig, men en mavefornemmelse af ægte lykke og skønhed.

Østre Lagunevej 7, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning