Plads til livets store øjeblikke - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Tulipanmarken 17, 2680 Solrød Strand

Plads til livets store øjeblikke

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
222 m2
7
990 m2
2
1910
SC10255
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

222 etagemeter åbner for en verden af muligheder. Skræddersyet til den moderne børnefamilie. Med plads til en afdeling til teenagebørnene eller muligheden for at rumme to generationer. Her er tænkt på alt. Fra de åbne, luftige rum til den nøje gennemtænkte indretning, er pladsen skabt til at favne livets store øjeblikke. 
 
Den store tilbagetrukne grund med en flisebelagt indkørsel, der fører til en praktisk carport og et rummeligt muret udhus på 29 kvm. Udhuset giver et væld af anvendelsesmuligheder. Haven er en lukket oase og byder på en stor solrig fliseterrasse og en chamerende overdækket terrasse. Udemiljøet er  ideel til lange sommeraftener med familien. Her er plads til havemøbler, en loungeafdeling og endda et udekøkken for de kulinariske udfoldelser. Børnevenligheden er i top, med en lukket vej og sikre stisystemer, der leder direkte til Munkekærskolen og Solrød Centeret, hvilket gør hverdagen både nem og tryg. Bag de hvide filsede ydermure og charmerende hvide Dannebrogsvinduer åbner sig en verden af rummelighed. Det luksuriøse badeværelse med Rainshower inviterer til afslappende stunder, mens den åbne forbindelse mellem spisestue og den hyggelige forsænket pejsestue med den flotte hvide pejs skaber det perfekte samlingspunkt for familien. Køkkenets hvide skabe, vitrineskabe og granitbordplade understreger hjemmets sans for funktionalitet. Første salen byder på et lyst og åbent rum med store ovenlysvinduer, opholdsstue-/aktivitetsrum med tekøkken og et badeværelse med bruseniche. Store børneværelser tilbyder masser af plads til leg og personlig udfoldelse, hvilket gør etagen ideel til en teenageafdeling eller til at rumme to generationer. 
 
Designet med en vision om at tilbyde plads til livets store øjeblikke, bekræfter dette hjem din mavefornemmelse af, at her er plads til at vokse, drømme og skabe minder for livet.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning