Missionen om plads er realiseret til perfektion - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Fredensbovej 8, 2680 Solrød Strand

Missionen om plads er realiseret til perfektion

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.895.000
5.578
190 m2
7
880 m2
1
2011
CM23007
A2010

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I eftertragtet område i Solrød åbenbarer sig en Lind & Risør villa, hvor missionen om at give plads og rum til familien er realiseret til perfektion. Med sine 190 kvadratmeter i ét plan, er hjemmet designet til at favne hverdagens strøm af oplevelser og minder. 
 
Udenfor inviterer den store fliseterrasse, anlagt i ejendommens beskyttende vinkel, til solbadning og afslapning under den udtrukne el-markise. Med direkte adgang fra den integrerede garage på 48 kvadratmeter til boligen, er det nemt at komme indenfor, lige fra bilen til dørtrinnet, mens garagen tilbyder rigelig plads til både køretøjer, hobbyer og praktiske gøremål. Drivhuset kalder på de kreative, grønne fingre, mens den korte gåtur til den lokkende badestrand forstærker fornemmelsen af et liv i balance med naturen. 
 
Indendørs sikrer gulvvarmen, zonestyret for optimal komfort, sammen med solcelleanlægget og ventilationsanlægget, at huset ikke kun er et hjem, men en kilde til god og grøn energi. Denne bæredygtige tilgang til hverdagen understøtter et sundt indeklima og afspejler en moderne livsstil. I det klassiske HTH-samtalekøkken, der fint forener funktionalitet med hyggelige samlingspunkter omkring køkkenøen. Dette rum flyder ubesværet sammen med spisestue og alrum, hvor de store vinduespartier inviterer sollyset indenfor og skaber en varm, indbydende atmosfære. Fra både opholdsstue og spisestue er der direkte udgang til det fri, hvilket udvisker grænserne mellem indendørs og udendørs liv. Et veludstyret badeværelse knyttet til det separate forældresoveværelse, hvor både et dybt badekar og en rummelig bruseniche giver plads til afslapning og fornyet energi. Et ekstra badeværelse sikrer komfort og funktionalitet for resten af hjemmet, og understøtter familiens behov i de travle morgentimer. Med tre yderligere værelser og et alsidigt alrum, der nemt kan omdannes til endnu et soveværelse, tilpasser boligen sig smidigt til familiens skiftende behov og ønsker. 
 
I denne bolig, hvor pladsens mission er realiseret til perfektion, mødes du straks af en mavefornemmelse af fuldendt hjemlighed.

Fredensbovej 8, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning