Udsigten favner horisonten - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Strandvangen 18, 2635 Ishøj

Udsigten favner horisonten

Åbent hus

Søndag den 16. juni
kl. 12:45

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
10.995.000
7.164
282 m2
8
5193 m2
2
1967
MD30328
D

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

En liebhaverbolig, hvor arkitektens vision møder strandens uforlignelige ro. I første række til det blå og de fredede naturarealer ved Strandparken, står et hjem, der er mere end blot en adresse – det er et mesterværk. Arkitektens eget, skabt i ægte Beach house stil, hvor hver linje og hvert rum kulminerer i en betagende udsigt, der favner horisonten og forener hjemmet med havets uendelige skønhed.
 
På en stor parklignende grund, der synes at forlænge sig ind i det naturskønne, tilbyder ejendommen en sommerdag fyldt med muligheder. Den omsluttende terrasse og den fortryllende tagterrasse inviterer til grill, afslapning og uforglemmelige stunder under åben himmel. Her, hvor udsigten favner horisonten, føles hvert øjeblik som et pust af frihed. 
 
Buede vinduer, enestående tagkonstruktioner og koøjevinduer skaber et hjem, hvor lyset danser gennem rummene, og udsynet til det grønne og det blå er evigt nærværende. Det store master bedroom, med sine bærende søjler og direkte adgang til terrassen, er et frirum i sig selv. Boligen byder på tre badeværelser, inklusiv et wellnessrum, hvor et spa med udsigt til havet gennem det karakteristiske vindue indbyder til ren afslapning. Køkkenet, flot og lyst, står i åben forbindelse med spisestuen og skaber et rummeligt område, hvor der er plads til kulinariske udfoldelser og hyggelige middage. Fra spisestuen er der en flydende overgang til opholdsstuen, hvor kun et trin skiller de to rum ad, hvilket understreger hjemmets åbne og indbydende design. Denne flydende overgang mellem stuerne komplementeres af de store vinduespartier, som inviterer udsigten indenfor og omslutter panoramaudsigt til  det blå hav og det grønne landskab. Udsigtsstuen på første sal, med sin direkte adgang til den vidstrakte tagterrasse, tilbyder en udsigt så betagende, at den skal opleves på egen hånd. Fra stuen fører en trappe desuden op til en helt særlig udsigtshems, hvor horisonten kan nydes i fulde drag. 
 
Udsigten favner horisonten fra denne luksusbolig, hvor vandets glimt vækker en mavefornemmelse af ren velvære 

Strandvangen 18, 2635 Ishøj

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Ishøj kommune


23.059
Indbyggere


9
Skoler


10
Institutioner


25%
Skatteprocent


25‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning