Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Lærkevej 11, 2680 Solrød Strand

Smuk patricierstil møder strandens ro

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
7.995.000
5.407
150 m2
3
621 m2
1
2016
SC10204
B

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Når byggeriet er smukt og beliggenheden fabelagtig, manifesterer patriciervillaen sig i en symfoni af ynde og luksus, hvor design og arkitektur forenes elegant.
 
Strandens ro og kystens beroligende bølgebrus danner kulissen for dette enestående sted. Sydvendt træterrasse tilbyder en generøs plads til både ro og samvær, mens herregårdsbelægningen i indkørslen fører til en solbeskinnet gårdhave; en indbydelse til utallige solrige stunder. Desuden byder et 30 kvm isoleret anneks på utallige anvendelsesmuligheder, fra kreativt rum til hjemmekontor.
 
Ejendommens design er en hyldest til patricierstil med dens palævinduer, sorte tegl og sandfarvede Randers teglsten. Indenfor møder du en atmosfære af luksus: ekstra loftshøjde, varmende gulvvarme og smukke lamelplankegulve i eg. Franske døre i alle opholdsrum sikrer en naturlig overgang til den frodige have. Den rummelige stue, oplyst af naturligt dagslys, er husets hjerte, hvor familiens medlemmer kan samles og nyde samværet. Centralt i stuen finder du en elegant brændeovn, der tilføjer både varme og atmosfære på kølige dage. Køkkenet er et sandt centrum for gastronomisk nydelse med sit egetræsbord og hvide skabselementer. Et rummeligt soveværelse forkæler med et walk-in skab, og de to badeværelser stråler af elegance.
 
Denne smukke patricierstilsvilla ved strandens ro bekræfter din mavefornemmelse, at der gemmer sig noget helt specielt mellem væggene.

Lærkevej 11, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning