Uforglemmelig panoramaudsigt - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Søvangen 7, 2635 Ishøj

Uforglemmelig panoramaudsigt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.995.000
4.830
238 m2
8
967 m2
2
1966
MD30333
D

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

238 kvm liebhaverejendom på en af Ishøjs mest eftertragtede adresser, hvor en uforglemmelig panoramaudsigt ud over Strandparken maler hver dag med naturens smukkeste farver.
 
Med denne beliggenhed kan du nyde den vidunderlige panoramaudsigt til Strandpark, og blot en kort gåtur fører dig til Ishøj strand med klitter, blødt sand og friskt vand. Ishøj Havn, med sit hyggelige miljø, og det naturskønne område i strandparken er ligeledes inden for rækkevidde. En flisebelagt indkørsel med en 35 kvm carport byder velkommen, mens en stor solrig fliseterrasse, komplet med pejs, inviterer til hyggelige aftener under åben himmel. Pavillonens terrasse skaber en skyggefuld oase, og den grønne græsplæne giver plads til leg og boldspil for de små.  
 
Klassisk ejendom i 1,5 plan med gule mursten og et strålende sortglaseret tegltag, der fanger øjet. Her er der plads til både små og store på de 238 kvm - rummene er store og virkelig velholdte, måske du selv vil sætte dit præg på noget. Det store spisekøkken byder på god skabsplads og en hyggelig spiseplads til hverdagen. Køkkenet åbner sig mod spise- og opholdsstuen, et dejligt stort rum badet i naturligt lys og med en uforglemmelig udsigt. Her kan du nyde varmen og ildens knitren fra den  åbne murede pejs, den blanke murstensvæg og skydedørene, der inviterer dig ud til den solrige fliseterrasse. Det store marmorbadeværelse med dobbelt håndvask, badekar og muret bruseniche indbyder til daglig luksus og velvære, og et moderniseret gæstetoilet tilføjer ekstra bekvemmelighed. I stueetagen finder du to store værelser, mens 1. salen byder på endnu et værelse samt et stort forældresoveværelse med fransk altan. Et gennemgangsværelse fungerer perfekt som aktivitetsrum eller alrum. 1. salen med karnapper afslører en stor stue med loft til kip og synlige hanebånd. Herfra kan du træde ud på en fransk altan eller den store integrerede balkon og lade dig betage af den skønne udsigt direkte mod vandet.
 
Denne liebhaverbolig med uforglemmelig panoramaudsigt giver dig en mavefornemmelse af hjemlig ro og komfort.

Søvangen 7, 2635 Ishøj

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Ishøj kommune


23.059
Indbyggere


9
Skoler


10
Institutioner


25%
Skatteprocent


25‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning