Tiltrækker blikke og betagende blå udsigt - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Olsbæk Strandvej 61A, 2670 Greve

Tiltrækker blikke og betagende blå udsigt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
8.495.000
5.737
241 m2
6
990 m2
2
1972
JG40246
B

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Strandvilla, hvis smukke design tiltrækker blikke. Boligen emmer af eksklusivitet  og byder på en uovertruffen livsstil tæt ved havet. Fra første salen åbner sig et betagende blik til havets blå.
 
I det gode Olsbæk Strandvejs kvarter, hvor naturskønne omgivelser og stranden kun er 75 meter fra huset. Her kan du dyppe tæerne i vandet, nyde den skønne strand og det bløde sand, måske endda bade året rundt. Haven er smukt opvokset med pragtfulde rhododendron og flot beplantning, der farver landskabet. Den meget store træterrasse mod både syd og vest giver rig mulighed for at nyde solen, mens den store el-markise skaber skygge på de solrige dage. En dobbelt carport sørger for bilerne, og udhuset rummer plads til cyklerne.
 
De pudsede hvide mure står som et rent lærred mod det sorte tag med listepap, som en elegant krone. Hvide lavenergivinduer og ovenlys tilføjer et strejf af modernitet, mens solfangerne på taget fanger solens stråler og omdanner dem til ren energi. Ejendommen blev ombygget med en helt ny første sal i 2015 og gennemmoderniseret, og fremstår nu i en stil, der tiltrækker blikke. Indenfor åbner et særligt og indbydende leverum sig op, med køkken, alrum og spisestue smukt integreret. Her mødes New Yorker gulv, akustiklofter og vinduer fra gulv til loft, som lader lyset strømme ind og skaber en flydende overgang til terrassen og haven. Her er der plads til både intime familiestunder og store sammenkomster med venner. Et eksklusivt samtalekøkken fra Køkkensnedkeren pryder rummet med flotte fingertappede skuffeelementer, en rummelig køkken-ø og en Quooker, der leverer vand i alle temperaturer. To lyse badeværelser med bruseniche, hvoraf det ene er en del af forældreafdelingen, som udover soveværelset også har et walk-through-closet. Tre gode værelser, hvoraf det ene er placeret på den store, lyse første sal, der byder på lofter til kip med frie bjælker og store vinduespartier i begge gavle, som bader rummet i naturligt lys. På første salen præsenteres du for en vidunderlig, karakterfuld stue, hvor det skønne lys strømmer ind gennem de store vinduer. Med udsigt til det beroligende blå hav giver denne stue et helt særligt sted til refleksion og afslapning, hvor sjælen kan finde ro.  
 
Den betagende blå udsigt og ejendommens stil tiltrækker blikke, mens din mavefornemmelse fortæller dig, at du er hjemme.

Olsbæk Strandvej 61A, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning